Mittauslaitteita ammattilaisille

TEKFinland on markkinointinimi, jonka omistaa BCC Solutions Oy.

Olemme alan johtava yritys ja tarjoamme asiakkaillemme edistyksellisiä mittaus- ja testausratkaisuja.

Asiakaskuntamme koostuu elektroniikka-, tietoliikenne- sekä konepaja-
yrityksistä. Teemme vahvaa yhteistyötä tutkimus-, tuotekehitys-, tuotanto- ja huolto-osastojen kanssa. Lisäksi teemme monipuolista yhteistyötä yliopistojen ja muiden oppilaitosten kanssa.

BCC Solutions Oy:n tavoitteena on tarjota yhdessä päämiesten ja yhteistyö- kumppaneiden kanssa asiakkailleen markkinoiden parhaita ratkaisuja.

Edustamme maailman johtavia päämiehiä kuten mm. Tektronix, Keithley, HIOKI, EXFO ja Sumitomo.

Lehdistötiedote 1.6.2023

TEKFinland jatkaa toimintaansa BCC Solutions Oy:nä 1.6.2023 lähtien

BCC Solutions Oy lopettaa TEKFinland-aputoiminimen käytön 1.6.2023 lähtien, ja TEKFinland jatkaa toimintaansa nimellä BCC Solutions Oy (y-tunnus 2562227-9). Muutos on osa BCC Solutions Oy:n suurempaa uudistusta, jossa sulautetaan samalla myös BCC Solutions Oy:n tammikuussa 2022 ostamien yritysten Harrico PTE Oy:n ja Hantekno Oy:n liiketoiminta osaksi emoyhtiön toimintaa.

Asiakkaillemme tämä muutos näkyy yrityksen kauppanimen vaihtumisena sekä TEKFinlandin, Hanteknon ja Harricon sähköpostiosoitteiden muutoksena. Muutos ei vaikuta tehtyihin tilauksiin, tarjouksiin tai asiakkuuksiin, jotka siirtyvät sellaisenaan BCC Solutions Oy:lle. Harricon tarjoamat Fluken huolto- ja takuupalvelut jatkuvat entisellään BCC Solutionsin toimittamina.

Uudet yhteystiedot ovat tämän tiedotteen liitteenä. Pyydämme huomioimaan muutokset reskontrassanne ja asiakastietojärjestelmissänne.

Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksesta laskutuksen, asiakkuuden tai muiden asioiden suhteen, olethan yhteydessä:

Mika Joutsila, puh. 040 071 2752, sähköposti: mika.joutsila@bccsolutions.fi

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ