Tektronix 4 Series MSO Kamppis – Maksutta enemmän kaistaa ja optioita

maksutta enemmän kaistaa

 • maksutta sisäinen generaattori
 • maksutta sarjaväylien protokolla-analysaattori
 • maksutta tehoelektroniikan mittausohjelmisto
 • maksutta monikanavainen Spektri- Spectrum View
 • voimassa rajoitetun ajan
Osastot: ,

Kuvaus

Nyt on oikea aika ostaa uusi Tektronix 4-sarjan oskilloskooppi

Tektronix 4-sarja tarjoaa luokassaan erinomaista suorituskykyä:

 • Enemmän kanavia
  4 tai 6 aitoa ja samanaikaista analogiakanavaa.
  Jopa 32 tai 48 digitaalikanavaa, kanavakohtaisilla kynnysjännitteillä.
 • Enemmän kaistaa
  Monikanavaisena Tektronix skoopin kaistaleveys ei ole riippuvainen samanaikaisesti käytössä olevien kanavien lukumäärästä, kuten monessa muussa markkinoilla olevassa skoopissa. Tektronix 4-Series sarjan ilmoitettu kaistaleveys on käytössä kaikilla 4:llä tai 6:lla kanavalla samanaikaisesti.
 • Enemmän kaistaa passiiviprobella
  Kaikkien muiden valmistajien 10X passiiviprobein kaistaleveys on noin 500MHz valmistajasta riippumatta. Muilla passiiviprobeilla saat käyttöösi vain puolet 1GHz:n skoopin kaistasta. Tektronix TPP1000 on 1GHz:n kaistalla varustettu 10X passiiviprobe, joka mahdollistaa 1GHz:n skoopin koko kaistaleveyden hyödyntämisen pienikuormaisella passiiviprobella. Tektronix proben yhdistäminen muihin skooppeihin ei auta, koska niiden 1MΩ sisääntulon kaista on enintään noin 500MHz Vaikka muutoin kaistaa olisikin 1GHz tai enemmän. niin se on käytössä vain 50 Ohmisena. Megaohmisia passiiviprobeja ei voi käyttää, vaan skooppiin pitää erikseen ostaa kalliit ja mekaanisilta ominaisuuksiltaan heikommat FET probet.
 • Enemmän näytteenottonopeutta
  Tektronix 4-Sarjan skoopissa on joko 4 tai 6 aitoa analogiakanavaa, joissa kaikilla kanavilla on omat näytteenottopiiriinsä, jonka nopeus on 6.25Gs/s. Se on käytössä kaikilla analogia ja digitaalikanavilla samanaikaisesti. Huomaa että Tektronix 4-Sarjan skoopissa digitaalikanavilla on sama näytteenottonopeus kuin analogiakanavilla. Digitaalikanavien näytteenottonopeus ei siis ole analogiakanavia pienempi, kuten useimmissa muissa MSO tyyppisissä skoopeissa. Tektronix 4-sarjan skoopissa näytteenottonopeus ei myöskään putoa eikä se ole riippuvainen käytössä olevien kanavien määrästä, kuten useissa muissa markkinoilla olevissa skoopeissa.
 • Enemmän erottelukykyä
  Tektronix 4 Series skoopissa on joka kanavalla oma, 12 bit A/D muunnin. Se on erottelukyvyltään 16 x enemmän kuin 8 bit ja 4x enemmän kuin 10bit A/D muunnin. Vakiovarusteena on myös HiRes tiedonkeruumuoto, joka kasvattaa erottelukykyä aina 16 bit asti, joka on 256 kertaa enemmän kuin 8bit.
  Kätevä HiRes tiedonkeruumuoto voidaan käynnistää suoraan etupaneelista.
 • Iso HD näyttö, 13.3”

  Uusi Tektronix 4-series MSO on varustettu luokkansa suurimmalla HD-resoluution kosketusnäytöllä. Oskilloskoopin tehtävänä on näyttää signaalia ja siksi Tektronix skoopissa on tarkempi ja isompi näyttö. Se näyttää signaalin pienemmätkin yksityiskohdat selvästi ja tarkasti. Haluttaessa myös reunan valikot voidaan poistaa, jolloin signaalin näyttöalue on vieläkin suurempi!
 • Vakiona myös pienikuormaistet probe
  Tektronix TPPxxxx sarjan probein kapasitiivinen kuormitus on vain 3.9pF.
  Se on 1/3 muiden valmistajien passiiviprobein 10-12pF:n kuormituksesta,
  joten Tektronix probe ei hidasta signaalin nopeaa nousu- tai laskureunaa pienemmän kapasitanssin (3.9pF) ansiosta.

Tektronix 4-Series MSO skooppi on tehokas yhdistelmä nykyajan monipuolisiin mittaushaasteisiin, koska sillä voidaan tehdä analogia-, digitaali-, protokolla ja spektrimittaukset aikakorreloidusti. MSO 4 on turvallinen investointi, sillä kaistaleveydet ja muut optiot ovat päivitettävissä myös jälkikäteen aina 1.5GHz:n asti.

Nyt kannattaa ostaa uusi 4 sarjan Tektronix skooppi, sillä saat siihen mukaan maksutta:

 1. Enemmän kaistaa
  Ostamasi kaistaleveys nostetaan seuraavalle tasolle maksutta.
  350MHz => 500MHz, 500MHz => 1GHz ja 1GHz => 1.5GHz
 2. Sisäisen 50MHz funktiogeneraattorin, AFG
  Sisäisellä generaattorilla voidaan generoida kaikkia perusaaltomuotoja sekä itse luotuja aaltomuotoja: mitattu skoopilla, tehty taulukkolaskentaohjelmalla, piirretty PC:llä tai vaikka matemaattisella kaavalla. Generaattorilla on paljon käyttöä eikä se vie yhtään edes pöytätilaa.
  Maksutta monipuolinen protokolla-analysaattori + Triggeri + Haku
  Oiva työkalu sarjamuotoisen protokollien tarkasteluun ja koodin purkuun. Pitkään muistiin saadaan paljon tapahtumia. Mukana tulee myös protokollia tukevat haku- ja liipaisutoiminnot. Sarjaväylän toiminnallisuutta voidaan tarkastella myös Histogrammi näytössä, joka näyttää tapahtuman ajalliset esiintymisjakaumat.
  Tarjous sisältää yleisimmät väylätuet, triggerit ja hakutoiminnot:
 3. CAN/LIN/FlexRay protokollatuki
 4. RS-232/422/485/UART protokollatuki
 5. I2C/SPI-protokollatuki
 6. Tehoelektroniikan mittausohjelmisto – Power
  Se vie tehoelektroniikan mittaukset uudelle tasolle, monipuolisten ja automatisoitujen mittaustoimintojen avulla, jotka helpottavat ja nopeuttavat toistuvia mittauksia. Mukana on mm. kätevä Power Autoset asetusautomatiikka, sillä kaikista skoopeista tuttu Autoset on jatkokehitetty tehoelektroniikan sovelluksiin soveltuvaksi Autosetiksi – Power Autoset toiminnaksi. Tämä uusi Power-Autoset palvelee oikeasti nyt myös tehoelektroniikan suunnittelijoita, toisin kuin pelkkä ja perinteinen Autoset.
  Syötön analysointi – Input Analysis
  Pätöteho, näennäisteho, tehokerroin, vaihekulmat, harmoniset taulukkona ja graafisesti, huippukerroin, amplitudit jännitteelle ja virralle (mm. min., max. peak to peak, rms), sisääntulon kapasitanssi sekä käynnistys-/ sytytysvirta
  Kytkimen analysointi – Switching Analysis
  Kytkentähäviöt, turvallisen toiminnan rajat ja maskimittaus, ajoitusanalyysi, dynaamisen resistanssin mittaus
  Lähdön analysointi – Output Analysis
  Lähdön rippeli, kytkennän rippeli, hyötysuhde, kytkentä viiveet (on/off)
  Yksityiskohtaisemmat tiedot ladattavasta esitteessä.
  Lisävarusteena myös BODE Plot ja PSRR -analysointi.
 7. Maksutta 4- tai 6-kanavainen spektri- eikä mikään FFT
  Kanavakohtainen spektri antaa sinulle mahdollisuuden mitata sisääntulokanavan signaalia korreloidusti aika- ja taajuustasossa. Joka kanavalla on oma spektrinsä. Se ei ole matemaattinen FFT, joten spektrin asetukset eivät ole riippuvaisia skoopin aikakannan asetuksista kuten FFT:ssä. Ajattele- monikanavainen kosketusnäyttöohjattava spektri isolla HD-näytöllä. Monikanavaspektri mahdollistaa nyt samanaikaisen sisääntulon ja lähdön taajuusanalysoinnin. Ideallinen työkalu EMI/EMC häiriömittauksiin sekä kellojen laatu- ja modulointimittauksiin.
  Lisävarusteena myös RF-signaalin triggerit ja maskimittaukset.

 

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt:
sales@tekfinland.fi

Kampanjan ehdot:
Kampanja koskee vain uusia tilauksia ja seuraavia malleja:
4-kanavaiset mallit: MSO44 kaistaleveydellä 350, 500MH ja 1GHz
6-kanavaiset mallit: MSO46, kaistaleveydellä 350, 500MH ja 1GHz
Kampanja ei koske tehdaskunnostettuja eikä esittelykäytössä olevia laitteita.
Oppilaitoskäyttöön tulevia laitteita pyydämme ottamaan yhteyttä.
Valmistajalla, Tektronix, on oikeus perua tai keskeyttää kampanjan, milloin tahansa.
Tämä kampanja on voimassa Euroopan alueella 30.9.2020 asti.

Ei ladattavia materiaaleja

OTA YHTEYTTÄ