Tektronix 3 Series MDO Kamppis: kaistaleveyden nosto + 3 optiota + 1GHz spektri

 • maksutta kaistaleveyden nosto seuraavalle tasolle
 • maksutta sisäinen 1GHz spektrianalysaattori
 • maksutta sarjaväylä mittaukset
 • maksutta tehoelektroniikka mittaukset
 • maksutta sisäinen signaaligeneraattori, AFG
 • maksutta 16-kanavainen logiikka-analysaattori
Osasto:

Kuvaus

Mittaa enemmän ja edullisemmin

Uuden Tektronix MDO 3 skoopin ostajalle runsaasti mittausoptiota kaupanpäälle.
Etujen arvo jopa yli 7000€.
Tarjouskampanja on voimassa 24.12.2021 asti.

Nyt on monta hyvää syystä ostaa uusi MDO 3 sarjan skooppi.

Tektronix 3 sarjan skoopissa on suuri 11.6” kapasitiivinen kosketusnäyttö,
HD resoluutiolla (1920×1080). Aaltomuodot näkyvät selvästi isolla näytöllä peittymättä minkään kiinteän valikkonäytön alle. Tuoteperheessä on 2- ja 4-kanavaisia skooppeja, jotka kaikki on varustettu 16:sta digitaalisella kanavalla, sisäisellä vapaan aaltomuodon generaattorilla, sarjaväylän analysoinnilla, tehoelektroniikan mittausohjelmalla sekä tietysti aidolla, 1GHz:n spektrianalysaattorilla.

Osta uusi Tektronix MDO 3 sarjan skooppi ja saat siihen maksutta mukaan:

 • Kaistaleveyden nosto seuraavalle tasolle
  • Samalla rahalla saat nyt enemmän kaistaa kamppiksen ansiosta:
  • Osta 100MHz )=> ja saat 200MHz skoopin +250MHz probet, 1/kanava
  • Osta 200MHz => ja saat 350MHz skoopin + 500MHz probet, 1/1kanava
  • Osta 350MHz => ja saat 500MHz skoopin + 500MHz probet, 1/kanava
  • Osta 500MHz => ja saat 1GHz skoopin+ 1GHz probet, 1/kanava
 • Aito 1GHz Spektrianalysaattori

  • Kaikki Tektronix 3-Series MDO oskilloskoopit on varustettu aidolla spektrianalysaattorilla, jolla on ihan oma RF-sisääntulonsa (N-liitin). Se ei ole mikään matemaattinen FFT-toiminto (joka kyllä myöskin on skoopissa) vaan se on aito, hw:lla toteutettu spektrianalysaattori. Spektrogramminäyttö muuttuvien signaalien ajalliseen seurantaan, monta signaalia seuraavaa älymarkkeria sekä rf-signaalien mittausautomatiikka.
  • Ei siis mikään tavallinen perusspektri.
  • Spektri kattaa taajuusalueen 9kHz- 1GHz, joka voidaan myöhemmin päivittää aina 3GHz asti. Huomaa, että spektrin mittauskaista on joko 1GHz tai 3GHz, optiosta riippuen. Se on huomattavasti laajempi kuin yleensä muissa spektrianalysaattoreissa, joissa mittauskaista on tyypillisesti on noin 1 -3 MHz:n luokkaa.
  • Aito spektri on erittäin kätevä mm. EMI/EMC mittauksiin lähikenttäprobeja käytettäessä sekä muihin rf-tason mittauksiin.
 • 3-BND
  • Mittausohjelmistopaketti, joka sisältää mm. I2C, SPI, CAN, LIN ja USB väylän dekoodauksen, väylätriggerin sekä monipuoliset väylän hakutoiminnot pitkästä muistista. Pakettiin kuuluu myös monipuolinen tehoelektroniikan mittausohjelmisto, 3-PWR.
 • 3-MSO
  • Lisää 16 digitaalikanavaa analogia kanavien lisäksi, jolloin voit tarkastella samanaikaisesti sekä analogia- että digitaalisignaaleita.
 • 3-AFG
  • Sisäinen funktiogeneraattori, jossa on valmiina perussignaaleita sekä vapaan aaltomuodon generaattori, jolla voidaan toistaa skoopilla mitattuja sekä itse tehtyjä signaaleita. Sisäinen kohinageneraattori on kätevä toimintaraja-arvojen selvittämisessä.

Iso HD näyttö, 11.6”

Uusi Tektronix 3-series MDO skoopit on varustettu luokkansa suurimmalla HD-resoluution omaavalla kosketusnäytöllä. Oskilloskoopin tehtävänä on näyttää signaalia ja siksi Tektronix skoopissa on tarkempi ja isompi näyttö. Se näyttää signaalin pienemmätkin yksityiskohdat selvästi ja tarkasti. Haluttaessa myös reunan valikot voidaan poistaa, jolloin signaalin näyttöalue on vieläkin suurempi!

Vakiona myös pienempi kuormaiset probet
Tektronix TPPxxxx sarjan probein kapasitiivinen kuormitus on vain 3.9pF.
Se on 1/3 muiden valmistajien passiiviprobein kuormituksesta, joka tyypillisesti on 10-12pF:n luokkaa. Tektronix probe ei myöskään hidasta signaalin nopeaa nousureunaa pienemmän kapasitanssin (3.9pF) ansiosta. Suurempi kapasitanssi aiheuttaa nousu- ja laskureunan hidastumista, vaikka probein kaistaleveys olisikin sama.

Tektronix 3-Series MDO skooppi on täydellinen paketti nykyajan monipuolisiin mittaushaasteisiin. Turvallinen investointi, sillä mm. kaistaleveydet ja muut lisävarusteet ovat päivitettävissä myös jälkikäteen ilman huoltoon lähettämistä. Skoopin kaistaleveyttä voidaan päivittää aina 1GHz:n asti ja spektrianalysaattorin taajuusaluetta 3GHz asti.

1GHz Tektronix skoopissa on tuplasti enemmän kaistaa
Tektronix on markkinoiden ainoa oskilloskooppivalmistaja, jonka 1GHz skoopeissa on vakiona 1GHz probet, kaikilla kanavilla. Vakiona.

Kaikkien muiden valmistajien 1GHz skoopeissa on vakiona suurikuormaiset 500MHz:n passiiviprobet. Näin 1GHz:n skoopin mittauskaista on vain 500MHz, kun siihen liitetään vakiovarusteena tuleva 500MHz, 10x vaimentava passiiviprobe.

Vakioprobeilla saat siis käyttöösi vain puolet 1GHz:n skoopin kaistasta, vaikka sinulle on myyty 1GHz skooppi. 1GHz kaistan hyödyntämiseksi sinun tulee lisäksi ostaa 4 kpl kalliita aktiiviprobeja, jotta saat 1GHz Tektronix skooppia vastaavan kaistaleveyden käyttöösi myös probeilla.

Siksi Tektronix on edullisempi ja antaa mittauksiin vakiona tuplasti enemmän kuin muut.
Asian voit helposti tarkistaa oskilloskooppivalmistajan datalehdestä.

1GHz 4-kanavaisessa Tektronix skoopissa on vakiona 4 kpl pienempikuormaisia 1GHz probeja, 6-kanavaisessa 6 kpl ja 8-kanavaisessa 8 kpl. Vakiona.Tietysti.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt:
sales@tekfinland.fi
09-222 5001

Kamppanjan ehdot:
Kampanja koskee vain uusia tilauksia.
Kampanja ei koske tehdaskunnostettuja eikä esittelykäytössä olevia laitteita.
Oppilaitoskäyttöön tulevia laitteita hankittaessa ota yhteyttä myyntiimme.
Valmistajalla, Tektronix, on oikeus perua tai keskeyttää kampanjan, milloin tahansa.
Tämä kampanja on voimassa Euroopan alueella 24.12.2021 asti.

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ