TekDrive™ – Pilvipalvelua mittauslaitteille

 • Ensimmäinen mittauslaitteille räätälöity pilvipalvelu
 • Analysoi dataa suoraan selaimessa
 • Helppoa ja hallittua tiedonjakoa
 • Turvallinen
 • Toimii kaikilla selaimilla
 • Integroitu Tektronix skooppeihin

Kuvaus

TekDrive™ on ensimmäinen mittauslaitteille räätälöity pilvipalvelu, jonka käyttäjät voivat ladata, tallentaa, järjestää, etsiä, ja jakaa minkä tahansa tiedostotyypin mistä tahansa nettiin liitetystä laitteesta.

TekDrive™ on integroitu Tektronix 4-, 5- ja 6-sarjan oskilloskooppeihin, joka mahdollistaa tiedostojen saumattoman jakamisen ja palauttamisen. TekDrive™ helpottaa työtaakkaa, sillä helposti katoavia ja väärässä paikassa olevia USB-massamuisteja ei enää tarvita tiedon tallentamiseen ja jakamiseen.

Voit tutkia ja analysoida eri tiedostoja (*.wfm, *.isf, *.tss ja *.csv) suoraan selaimessa. Tätä varten tiedostoja ei tarvitse ensin ladata ja sitten erikseen avata jollain toisella ohjelmalla, vaan dataa voit käsitellä suoraan TekDrive™ selaimessa.

TekDrive™ ei ole mikä tahansa pilvipalvelu, vaan se on tehty ja räätälöity nimenomaan mittauslaitekäyttöön. TekDrive™ on ensimmäinen mittauslaitteille, mittausdatalle sekä kaikille muille tiedostoille tarkoitettu pilvipalvelu, tiedostoformaatista riippumatta.

TekDrive™ on alusta alkaen erityisesti mittauslaitteille suunniteltu ja rakennettu pilvipalvelu. Komentosarjat, API-integraatiot, automaatio-ominaisuudet ja tietoturvat on otettu huomioon jo palvelukonseptin suunnitteluvaiheessa.

Käytä tiimisi tietoja turvallisesti – missä tahansa
Missähän ne kaikki tärkeät tiedostot oikeasti ovatkaan?

 • vanhalla työtietokoneella?
 • jossain työpöydällä olevalla USB-tikulla?
 • jollain pöytälaatikossa olevalla USB-tikulla?
 • täyttymässä olevalla vanhalla kiintolevyllä?
 • puhelimen valokuvakansiossa vaiko jossain kuvakirjastossa?
 • sähköposteissa lähetetyissä, tulevissa, vai oliko se arkistossa?
 • jossain VPN yhteyden päässä olevalla verkkolevyllä?
 • juuri nyt kotona olevalla muistitikulla, muistaakseni?
 • juuri nyt jossain massamuistilla, missä?
 • jossain muualla, tallessa mutta missä?

TekDrive™ pilvipalvelulla pääset kerralla eroon epätietoisuudesta ja vapautat aivosi muistelun sijaan tuottavaan työhön.

TekDrive™ pilvessä mittaustietosi ovat ajan tasalla ja turvassa. Tiedostot ja kansiot voidaan helposti jakaa tiimikavereiden, projektitiimien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Voit heti jakaa yksittäisiä tiedostoja tai vaikka kokonaisia kansioita.
Sinä päätät mitä ja kenelle – turvallisesti ja reaaliaikaisesti

Mittaustiedot myös päivittyvät helposti, sillä TekDrive™ pilvipalvelu on integroitu Tektronix 4-, 5- ja 6-sarjan oskilloskooppeihin. Ajattele – skoopin Save toiminnolla kaikki skoopin tiedot tallentuvat välittömästi pilveen, jolloin myös tiimikaverisi näkevät sen heti nerokkaan integroinnin ansiosta.

TekDriven™ yhteistyötyötilan avulla käyttäjät voivat ladata, tallentaa, järjestää ja etsiä minkä tahansa tiedostotyypin mistä tahansa nettiin liitetystä laitteesta.

Tallenna ja palauta tiedostot suoraan skoopista!

TekDrive™ voidaan asentaa toimivaksi suoraan Tektronix oskilloskoopista tai muusta tuetusta mittauslaitteesta. Se avaa sinulle turvallisen pääsyn suoraan skoopista TekDrive™ pilveen. Se näkyy skoopissa, kuin mikä tahansa levyasema. Pilvessä olevan tiedon voi jakaa reaaliaikaisesti ja turvallisesti. Sen voi jakaa ihan kenen kanssa tahansa eikä vastaanottajalla tarvitse edes olla skooppia.

Yhdistä skooppi ja TekDrive™ yksinkertaisella
ja turvallisella mekanismilla. Aseta skoopin haluamasi suojausasetukset, jotka määrittelevät miten skooppi liittyy/poistuu TekDrive™ pilvestä. Tallenna tiedosto haluamaasi TekDrive™ kansioon, josta se on reaaliaikaisesti jaettavissa ja saatavilla myöhempää käyttöä varten.

 • Kaikki tallennustavat ovat tuettuina: kuvat, aaltomuodot, asetukset, mittaushetket (tss), taulukot ja näytöt.
 • Automaattinen tallennus voidaan aktivoida Save On Trigger toiminalla, jolloin halutut tiedot tallentuvat Tektronix skoopista automaattisesti pilveen.
 • Sinä ja/tai työkaverisi voivat palauttaa/avata minkä tahansa mittaushetken tiedoston (.tss) jonain toisena päivänä ja vaikka toisessa skoopissa.

Tutki, analysoi ja mittaa millä tahansa laitteella.
Voit avata minkä tahansa tuetun tiedoston (.wfm, .tss, .isf, .csv, etc.) suoraan selaimessa millä tahansa laitteella – ilman mitään ulkoista lisäohjelmaa. Analysointi toimii myös tabletilla ja älypuhelimella. TekDrive™ selainikkunassa on työkaluja aaltomuodon analysointiin ja se toimii joustavasti myös suurikokoisilla tiedostoilla.

 • Zoomaa, panoroi, tutki, käytä kursoreita, tee mittauksia – jouhevan pehmeästi
 • matemaattisten lausekkeiden avulla voit yhdistää aaltomuotoja, luoda suodattimia, joilla voit poistaa kohinaa reaaliaikaisesti.
 • arvoista saadaan myös statistiikka tiedot
 • ainutlaatuinen TekDrive™ selainikkuna pystyy näyttämään aaltomuodot millä tahansa laitteella, mukaan lukien kannettavat PC:t, tabletit sekä älypuhelimet.

Tee saumatonta yhteistyötä työkavereiden kanssa
Turvallisuus on sisäänrakennettu alusta alkaen, samoin kuin yhteistyö, jonka merkitys vain korostuu, yhä enemmän etätyötä tekevässä maailmassa.

Voit itse hallita tiedostojen ja kansioiden käyttöä rajoittamattomalla määrällä työkavereita, projekti- ja yhteistyökumppaneita, asiakkaita… – reaaliaikaisesti. Rajoittamaton määrä tiedonlukijoita – samaan hintaan. Hallinnoi ja jaa kaikkia tiedostoja ja kansioita organisaatiosi ja/tai sisäverkkosi ulkopuolisille jäsenille. Myönnä tai peruuta muiden käyttöoikeus milloin tahansa. Lähetä automaattisesti kutsuja ja muistutuksia muille osallistujille.

Integroitu valmiiksi Tektronix mittauslaitteisiin
TekDrive™ on integroitu seuraaviin Tektronix mittauslaitteisiin:

 • Tektronix 6B-sarjan MSO oskilloskoopit
 • Tektronix 6B-sarjan MSO LP oskilloskoopit
 • Tektronix 6-sarjan MSO oskilloskoopit
 • Tektronix 6-sarjan MSO LP oskilloskoopit
 • Tektronix 5-sarjan MSO oskilloskoopit
 • Tektronix 5-sarjan MSO LP oskilloskoopit
 • Tektronix 4-sarjan MSO oskilloskoopit

TekDrive™ integrointi tulee käyttöön:
Tektronix 5- ja 6-sarjan oskilloskooppien ohjelmistoversiosta 1.30.5 alkaen.
Tektronix 6B-sarjan oskilloskoopeissa ohjelmistoversioista 1.32.1 alkaen
Tektronix 4-sarjan oskilloskoopeissa – tulossa (tilanne 2021/03)

Kaikki tiedot yhdessä paikassa

Suunnittelun, laadunvarmistuksen, tuotannontestauksen, tuotetuen ja huollon kaikki tiedostot ovat yhdessä paikassa – ja kaikkien helposti saatavilla.

Tehtävästä riippumatta prosessin aikana syntyy todella paljon tietoa mm. kuvaruutukopioista mittaustuloksista, dokumenteista, muistioista, komponenteista jne., jotka yleensä ovat hajallaan mikä missäkin.

TekDrive™ pilvipalvelulla voit koota kaikki yhteen ja turvalliseen paikkaan, josta ne ovat kaikkien työyhteisön jäsenten helposti saatavilla sekä haluttaessa myös ulkopuolisille jaettavissa. Ja mikä kätevintä, niin mittaustiedot voidaan lukea takaisin labarassa olevalla toisella skoopilla.

Vianhaun apuna

Vianhakuun ja virheiden korjaukseen kuuluu usein useita kymmeniä mittauksia sekä samojen mittauksien toistoja toisilla komponenteilla, eri käyttöjännite- ja lämpötila asetuksilla. Muutos seurantaa varten eri tilanteista otetaan runsaasti kuvakaappauksia ja/tai hieman epätarkkoja ja heijastuneita valokuvia kännykällä. Usein vielä kuvia liitetään sähköpostin liitteiksi, joita sitten avataan eri tarkkuudella oleville näytöille.

TekDrive™ auttaa tässä huomattavasti, koska se on nopeampi ja tehokkaampi tiedonjakaja, eikä se tuhoa mittaustarkkuutta, kuten epätarkat ja heijastuksia sisältävät kännykkäkuvat.

• Yhdellä Save painalluksella voit tallentaa senhetkisen mittaustilanteen (.tss), joka sitten voidaan palauttaa ja jakaa. Näin analysointia voidaan jatkaa myöhemmin skoopilla, selaimessa tai TekScope ohjelmassa ilman mittaustarkkuuden muuttumista.
• Automaattinen tallennus voidaan aktivoida skoopin Save On Trigger toiminnalla, jolloin halutut tiedot tallentuvat TekDrive™ pilveen automaattisesti ja reaaliaikaisesti.
Jatkoanalysointia varten tiedot ovat varmassa tallessa ja analysoitavissa eri työkaluilla

TekDrive™ voidaan liittää mihin tahansa työkaluun
TekDrive™ on suunniteltu kehittäjä- ja käyttäjäystävälliseksi ja siihen voidaan integroida komentosarjoja sekä automaatiota.

Hyvin dokumentoitu REST API sovellusrajapinta mahdollistaa integroinnin mihin tahansa nettiin liitettyyn laitteeseen tai sovellukseen.
Luo ja peruuta helposti TekDrive™ käyttöoikeudet, mutta säilytä silti integroinnin, automaation ja komentosarjojen vahva suojaus.

 • SDK, LabVIEW, Python, Matlab, .net. esimerkit auttavat integroinnissa
 • Kauttamme saat yhteyden TekDrive™ pilvipalvelun kehittäjiin, jos haluat sisällyttää tai lisätä TekDrive-™ pilvipalvelun toimintoja omien laitteidesi, ohjelmistojesi tai yrityksesi palveluiden kanssa

 

TekDrive™ lisenssit

Kokeile maksutta:
Rekisteröi itsellesi maksuton kokeiluversio ilman luottokorttia tai muita maksutietoja:
https://www.tekcloud.com/tekdrive/

Asennusohje skoopille:
https://help.tekcloud.com/hc/en-us/articles/360049070792-Pairing-TekDrive-to-Your-Scope

Esittelyvideo

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ