HIOKI Z3210 Bluetooth USB Nano adapteri

  • luo langattoman Bluetooth yhteyden mittarista älypuhelimeen ja tablettiin
  • lisää HIOKI laitteisiin uusia toimintoja – kirjoitustaito, etänäyttö, loggeri…
  • tietojen siirto sovellusohjelmaan ilman USB-kaapelia
  • helpottaa ja yksinkertaistaa raportointia
  • mahdollistaa mittareiden tulosten Excel taulukoon kirjoittamisen
  • tehostaa työtäsi ja poistaa kirjoitusvirheet

Kuvaus

HIOKI Z3210 on HIOKI yhteensopiviin mittareihin asennettava pienikokoinen USB Nano adapteri, jolla mittariin saadaan langaton Bluetooth yhteys.

Asennuksen voi tehdä helposti itse. Se asennetaan laitteen sisään paristokotelossa olevaan tilaan, joten mittarin ulkopuolelle ei tule mitään ulkoisia osia.

Lisää Bluetooth yhteys – Z3210 USB Nano adapterilla

Bluetooth yhteensopiviin HIOKI laitteisiin voidaan hankkia langaton Bluetooth adapteri (Z3210), joko ostohetkellä tai jälkikäteen.
Sen avulla mittarin tiedot ja data voidaan siirtää kätevästi älypuhelimeen tai tablettiin -ilman johtoja. Maksuttomalla HIOKI GENNECT Cross sovelluksella saat HIOKI mittariisi myös uusia mittaustoimintoja.

Bluetooth laajentaa vika-analyysiä ja lisää muita mittaustoimintoja
Mitä, milloin, kuinka pitkään…?

HIOKI Z3210 adapterilla saadaan HIOKI mittareihin Bluetooth yhteys, jolla muistissa olevat mittausarvot ja tapahtumatiedot voidaan siirtää langattomasti älypuhelimelle tai tabletille.

Sovelluskaupasta maksuttomasti ladattavalla HIOKI GENNECT Cross sovelluksella voit tehdä jatkoanalyysiä ja monipuolisempia raportteja kuvien kanssa.

Sovellusohjelma lisää HIOKI mittareihin myös runsaasti lisätoimintoja: etänäyttö, dataloggaus, vikavahti, harmonisten mittaus, dokumentointi….

Helppoa raportointia heti tuoreeltaan
Maksuttomalla HIOKI GENNECT Cross sovelluksella voidaan tehdä mittausraportit heti mittauspaikalta kuvien kera.

Ohjelmistossa on paljon toimintoja mittausdatan käsittelyyn ja kenttäraporttien välittömään tekoon heti mittauspaikalla, jolloin paikan tapahtumat ovat mittaajalla vielä tuoreessa muistissa.

Voit myös ottaa paikan päällä valokuvia ja upottaa mittaustulokset suoraan valokuvaan! Voit myös tietysti lisätä omia kommentteja valokuviin ja raportteihin. Tallennetut raportit voidaan lähettää s-postilla tai tallentaa pilveen, josta se on heti muiden luettavissa.

Tekee mittarista Excel´iä kirjoittavan


Excel® Direct toiminnolla HIOKI mittari kirjoittaa mittaustulokset automaattisesti suoraan EXCEL taulukkoon, oikea yksikön kanssa.

HIOKI mittaria käyttämällä sinun ei enää tarvitse syöttää mittaustietoja EXCEL taulukkoon käsin.

Excel® Direct toiminta vastaa langattoman näppäimistön toimintaa ja siksi se poistaa inhimilliset virheet mittaustulosten kirjaamisessa.

Excel® Direct toiminto ei vaadi erillisten ohjelmiston asennusta PC:lle. HIOKI mittareiden EXCEL kirjoitustaito säästää työaikaa ja tehostaa virheetöntä työntekoa, varsinkin ylläpito- ja vuositarkastusmittauksissa sekä toistuvissa mittauksissa. Omassa Excel taulukossa voidaan käyttää myös kaavoja, jolloin esim. liian alhainen tulos näkyy punaisena.

Säästää työaikaa ja ajokilometrejä
Vanhemman teknologian mittareita käytettäessä kentällä tehdyt mittaukset pitää kirjata muistiin. Toimistolla tehtävää raporttia tai seurantaa varten mittaustulokset pitää vielä siirtää vihosta / muistiosta PC:lle. Siirtovaihe on erittäin altis inhimillisille virheille sekä numeroiden mutta myös pilkkujen ja yksiköiden osalta ja se vie työaikaa.

Uuden teknologian HIOKI mittareilla tiedot siirtyvät langattomasti GENNNECT Cross sovellusohjelmaan tai omaan Excel taulukkoon. Siirto tapahtuu aina ilman inhimillisiä kirjoitusvirheitä ja aina myös oikealla yksiköllä.

Paikan päällä voidaan vielä ottaa kuva mittauskohteesta, jolloin myös mittauskohde saadaan raporttiin. Haluttaessa raporttiin voidaan lisätä GPS paikkatiedot karttakuvalla varustettuna.
Näin raportti on valmis jo mittauspaikalla, jolloin se voidaan heti lähettää s-postilla tai tallentaa pilveen. Aikaa säästyy runsaasti, kun toimistolle ei tarvitse erikseen ajaa raportointia varten.

Yhteensopivat tuotteet

HIOKI lisää jatkuvasti Bluetooth USB Nano adapterin kanssa yhteensopivia tuotteita.
Katso Liittyvät tuotteet välilehti.

Helpommin. HIOKI.

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ