HIOKI DT4261 – Kirjoittava yleismittari

  • Ensimmäinen kirjoittava yleismittari
  • Kirjoittaa mittauslukeman sekä yksikön
  • Kirjoittaa jännite-, virta-, taajuus-, resistanssi-, kapasitanssi- ja lämpötila-arvot
  • Bluetooth – langaton tiedonsiirto
  • Huomattava ajansäästäjä
  • Tulosten kirjoitus ilman kirjoitusvirheitä

Kuvaus

HIOKI DT4261 – Ensimmäinen itse kirjoittava yleismittari

HIOKI on julkaissut innovatiivisen DT4261 yleismittarin, joka osaa itse kirjoittaa mittauslukeman sekä sen yksikön suoraan PC:lle.

HIOKI laiteet voidaan asettaa Excel® Direct toimintaan, jolloin se vastaa ulkoista, langatonta näppäimistöä.

Tämä mahdollistaa mittausarvojen kirjoittamisen suoraan EXCEL taulukkoon, muistioon, Wordiin, Power Pointiin – eli melkein mihin tahansa Windows ohjelmaan, joka hyväksyy näppäimistösyötön.

HIOKI DT4261 mittarin suorakirjoitus mahdollistaa langattoman ja ennen kaikkea virheettömän mittaustiedonsiirron ilman inhimillisiä kirjoitusvirheitä.

Mittaustieto siirtyy mittarista PC:lle HOLD painiketta painamalla. Peräkkäisiin mittauksiin on mukavampi käyttää AUTO HOLD toimintoa, jolloin mittaustiedot lähetetään automaattisesti lukeman vakiinnuttua.

Toistuvissa mittauksissa, kuten vaikka vuosihuollossa voidaan hyödyntää EXECEL taulukon laskennallisia toimintoja, kuten mallikuvassa näkyy.

Taulukon automaattinen täyttö alkaa kursorin kohdalta ja etenee alaspäin automaattisesti AUTO HOLD toiminnalla.

Toistuvassa mittauksessa käsiä tai edes katsetta ei tarvitse irrottaa mittauskohteesta. Lukeman siirrosta tulee vielä selvä merkkiääni, joten mittaaja tietää milloin mittausarvot on kirjoitettu taulukkoon.

Perinteiseen mittaustapaan verrattuna ajan säätö on huomattava ja sarjamittausten teko on nopeaa ja mittaustulosten kirjoitus virheetöntä.

HIOKI DT4261 mittarin paristokotelossa on paikka HIOKI Z3210 Bluetooth Nano adapterille, joka asennettuna luo langattoman yhteyden PC:n ja HIOKI mittarin välille. Tiedonsiirtoon tai itsekirjoittamiseen ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoa. PC:ssä riittää Bluetooth ominaisuus ja HIOKI DT4261 mittarissa tulee olla Z3210 Bluetooth Nano adapteri asennettuna.

Näin se itsekirjoitus käy:

Ei ladattavia materiaaleja

Ei liittyviä tuotteita.
Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ