HIOKI CT6904A-2, CT6904A-3 Virtasensori, 800A, AC/DC

  • erittäin tarkka amplitudi: DC: ± 0.039%, 50Hz/60Hz ± 0.034%
  • erittäin tarkka vaihe: 50Hz/60Hz ±0.08°
  • yhteismuotoinen vaimennus 120dB (100kHz) (CMMR)
  • yhdistelmän tehomittauksen tarkkuus ± 0.072%, CT6904A-2+PW8801+U7005
  • kaistaleveys DC-4MHz, CT6904A-2
  • kaistaleveys DC-2MHz, CT6904A-3
  • sopii käytettäväksi oskilloskooppien, dataloggerien ja tehoanalyssaattorien kanssa, joissa on 1MΩ sisäänmeno

Kuvaus

Vaihekompensoitu virtasensori 800 AC/DC

HIOKI CT6904A-2 ja CT6904A-3 on suljettuja AC/DC virtasensoreita, jotka voidaan liittää tehoanalysaattorien lisäksi oskilloskooppeihin, tehomittareihin sekä yleismittareihin, käyttämällä erillistä virtasensorin teholähdettä.

CT6904A-2:n kaistaleveys on DC-4MHz ja CT6904-3 kaistaleveys on DC-2MHz ja virranmittaus yltää 800A asti.

Sen sovellusalueita ovat mm. tuotekehitys, suurtehoisten reaktoreiden häviömittaukset, langattomat latausjärjestelmät, sekä ajoneuvojen sähkömoottorit.

Flux gate

Tällä teknologialla saavutetaan erinomainen lineaarisuus ja suuri mittausalue.
Flux gate osaa käytetään DC virran mittaukseen, koska niillä on hyvin pieni offset siirtymä laajalla käyttölämpötila-alueella.

Toimintaperiaatteensa ansoista mittauksille saadaan erittäin hyvä tarkkuus sekä erinomainen lämpötilastabiilisuus.

Tarkkuutensa vuoksi Flux gate teknologiaan perustuva HIOKI virta-anturi soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi tehoanalysaattorien ja tehomittareiden kanssa. Se soveltuu myös inverttereiden hyötysuhteen, lähtötehon, reaktorin/muuntajan häviöiden sekä pitkäaikaisiin DC-virran mittauksiin.

Automaattinen vaiheen kompensointi

Virtasensorin vaihevirheet pitää aina kompensoida, jotta suurtaajuisia tai pienellä tehokertoimella olevia virtoja voidaan mitata tarkasti.

HIOKI PW8001 tehoanalysaattori lukee automaattisesti laitteeseen liitetyn virtasensorin ominaisuudet ja yksilölliset kompensointitiedot
0.001° asteen resoluutiolla. Näin saat vaivatta käyttöösi virtasensorin parhaat ominaisuudet ja tarkkuudet, ilman inhimillisiä virheitä.

Erinomainen kohinasuojaus

Täysin vastakkaisvaiheiset kelat on suojattu ainutlaatuisella ja muotoisella kiinteällä suojuksella, jolla saadaan laaja kaistaleveys sekä erinomainen kohinasuojaus.

Tehokkaan suojauksen ansiosta tarkkoja mittauksia voidaan tehdä ilman että ympäristö- jännitteiden vaikutusta mittauksiin.

Automaattinen tunnistustoiminta lisää käyttömukavuutta ja vähentää virheitä

Uudessa HIOKI PW8001 tehoanalysaattorissa on automaattinen virtasensorin tunnistustoiminta.

Kaikissa uusissa HIOKI virtasensoreissa on I2C-EEPROM, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot.

Analysaattori lukee automaattisesti kytketyn virtasensorin vaiheen kompensointitiedot, virranmittaus alueen, virtasensorin tyypin sekä sarjanumeron.

Vanhemmissa malleissa vaiheen kompensointiarvo piti aina muistaa syöttää käsin, joten toiminta oli hyvin altis inhimillisille virheille. Automatiikan avulla mittauksista saadaan tarkempia, koska inhimilliset virheet on kokonaan poistettu. Mitään virtasensorin perusarvoja ei myöskään tarvitse enää asettaa käsin. Automaattinen tunnistustoiminta lisää käyttömukavuutta ja vähentää mittausvirheitä. Klik ja ne on asennettu.

HIOKI CT6904A vaihtoehdot:

MalliKuvaSisältää
CT6904A-2800A AC/DC 3m kaapelilla
CT6904A-3800 AC/DC 10m kaapelilla

Helpommin. HIOKI.

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ