HIOKI CT6877A Virtasensori, 2000A, AC/DC

  • erittäin tarkka amplitudi: DC: ± 0.048%, 50Hz/60Hz ± 0.048%
  • erittäin tarkka vaihe: 50Hz/60Hz ±0.08°
  • hyvä yhteismuotoinen vaimennus ja tasainen taajuusvaste
  • kaistaleveys DC-1MHz
  • erittäin suurten virtojen mittaukset aina 2000A asti
  • sopii käytettäväksi oskilloskooppien, dataloggerien ja tehoanalyssaattorien kanssa, jossa on 1MΩ sisäänmeno

Kuvaus

Vaihekompensoitu virtasensori 2000 AC/DC

HIOKI CT6877A on suljettu AC/DC virtasensori, joka voidaan liittää tehoanalysaattorien lisäksi oskilloskooppeihin, tehomittareihin sekä yleismittareihin käyttämällä erillistä virtasensorin teholähdettä.

CT6877A:n kaistaleveys on DC-1MHz ja virranmittaus yltää 2000A asti.

Sen sovellusalueita ovat mm. tuotekehitys, suurtehoisten inverttereiden akustojen lataus-ja purkausvirtojen mittaukset sekä raskaampien ajoneuvojen sähkömoottorit.

Järeisiin virtamittauksiin

Usein erittäin suuret virrat jaetaan siirrettäväksi joko kahdella tai neljällä johtimella.

Aikaisemmin mittauksiin tarvittiin useampia virtasensoreita, koska niiden virtajohtimen aukko oli liian pieni tai niiden virranmittausalue oli riittämätön. Tätä varten aikoinaan kehitettiin summaimella varustettu virtasensorin teholähde, johon oli mahdollista liittää neljä virtasensoria. Nyt tätäkään ei enää tarvita, koska

HIOKI CT6877A:ssa johdinaukon halkaisija on 80mm, joten siihen mahtuu neljä kappaletta johtimia, joiden halkaisija on 31mm. Näin voidaan helposti mitata yhdellä virtasensorilla jopa 2000A virtoja.

Flux gate

Tällä teknologialla saavutetaan erinomainen lineaarisuus ja suuri mittausalue.
Flux gate osaa käytetään DC virran mittaukseen, koska niillä on hyvin pieni offset siirtymä laajalla käyttölämpötila-alueella.

Toimintaperiaatteensa ansoista mittauksille saadaan erittäin hyvä tarkkuus sekä erinomainen lämpötilastabiilisuus.

Tarkkuutensa vuoksi Flux gate teknologiaan perustuva HIOKI virta-anturi soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi tehoanalysaattorien ja tehomittareiden kanssa. Se soveltuu myös inverttereiden hyötysuhteen, lähtötehon, reaktorin/muuntajan häviöiden sekä pitkäaikaisiin DC-virran mittauksiin.

Automaattinen vaiheen kompensointi

Virtasensorin vaihevirheet pitää aina kompensoida, jotta suurtaajuisia tai pienellä tehokertoimella olevia virtoja voidaan mitata tarkasti.

HIOKI PW8001 tehoanalysaattori lukee automaattisesti laitteeseen liitetyn virtasensorin ominaisuudet ja yksilölliset kompensointitiedot
0.001° asteen resoluutiolla. Näin saat vaivatta käyttöösi virtasensorin parhaat ominaisuudet ja tarkkuudet, ilman inhimillisiä virheitä.

Erinomainen kohinasuojaus

Täysin vastakkaisvaiheiset kelat on suojattu ainutlaatuisella ja muotoisella kiinteällä suojuksella, jolla saadaan laaja kaistaleveys sekä erinomainen kohinasuojaus.

Tehokkaan suojauksen ansiosta tarkkoja mittauksia voidaan tehdä ilman että ympäristön jännitteet vaikuttavat mittauksiin.

Automaattinen tunnistustoiminta lisää käyttömukavuutta ja vähentää virheitä

Uudessa HIOKI PW8001 tehoanalysaattorissa on automaattinen virtasensorin tunnistustoiminta.

Kaikissa uusissa HIOKI virtasensoreissa on I2C-EEPROM, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot.

Analysaattori lukee automaattisesti kytketyn virtasensorin vaiheen kompensointitiedot, virranmittaus alueen, virtasensorin tyypin sekä sarjanumeron.

Vanhemmissa malleissa vaiheen kompensointiarvo piti aina muistaa syöttää käsin, joten toiminta oli hyvin altis inhimillisille virheille. Automatiikan avulla mittauksista saadaan tarkempia, koska inhimilliset virheet on kokonaan poistettu. Mitään virtasensorin perusarvoja ei myöskään tarvitse enää asettaa käsin. Automaattinen tunnistustoiminta lisää käyttömukavuutta ja vähentää mittausvirheitä. Klik ja ne on asennettu.

HIOKI CT6904A vaihtoehdot:

MalliKuvaSisältää
CT6877A2000A AC/DC 3m kaapelilla
CT6877A-12000 AC/DC 10m kaapelilla

Helpommin. HIOKI.

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ