HIOKI CT6873A Virtasensori, 200A, AC/DC

  • erittäin tarkka amplitudi: DC: ± 0.032%, 50Hz/60Hz ± 0.037%
  • erittäin tarkka vaihe: 50Hz/60Hz ±0.05°
  • kaistaleveys DC-10MHz
  • laaja käyttölämpötila-alue -40°C – +85°C
  • Erityisesti aurinkopaneleiden, polttokennojen sekä inverttereihin liittyvien akustojen lataus- ja purkuvirtojen sekä sähkö- ja hypridiajoneuvojen mittauksiin
  • sopii käytettäväksi oskilloskooppien, dataloggerien ja tehoanalyssaattorien kanssa, jossa on 1MΩ sisäänmeno

Kuvaus

Vaihekompensoitu virtasensori 200 AC/DC

Vertaansa vaille oleva teknologia, joka näyttää virranmittausteknologian suunnan.

Erittäin tarkat ja laajakaistaiset virta-anturit käyttävät zero-flux teknologiaa, jossa suurtaajuiset virrat mitataan kelalla (CT) ja pienitaajuiset virrat, aina DC:stä lähtien flux gate tekniikalla.

Uusissa sensoreissa on myös kaksi pituutta liityntäkaapeleille 3m ja 10m. Erikoiskaapelit ovat hyvin suojattu ulkoisia häiriöitä vastaan, joten mittauksia voidaan tehdä myös haastavissa olosuhteissa.

Flux gate

Tällä teknologialla saavutetaan erinomainen lineaarisuus ja suuri mittausalue.
Flux gate osaa käytetään DC virran mittaukseen, koska niillä on hyvin pieni offset siirtymä laajalla käyttölämpötila-alueella.

Toimintaperiaatteensa ansoista mittauksille saadaan erittäin hyvä tarkkuus sekä erinomainen lämpötilastabiilisuus.

Tarkkuutensa vuoksi Flux gate teknologiaan perustuva HIOKI virta-anturi soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi tehoanalysaattorien ja tehomittareiden kanssa. Se soveltuu myös inverttereiden hyötysuhteen, lähtötehon, reaktorin/muuntajan häviöiden sekä pitkäaikaisiin DC-virran mittauksiin.

Runsaasti enemmän kaistaa

HIOKI CT6873A virtasensorissa on markkinoiden suurin kaistaleveys: DC-10MHz.

Yhdistä se HIOKI PW8001 tehoanalysaattoriin, jolloin saat tarkasti mitattua suurtaajuiset virrat sekä pienellä tehokertoimella olevat virrat.

Automaattinen vaiheen kompensointi

Virtasensorin vaihevirheet pitää aina kompensoida, jotta suurtaajuisia tai pienellä tehokertoimella olevia virtoja voidaan mitata tarkasti.

HIOKI PW8001 tehoanalysaattori lukee automaattisesti laitteeseen liitetyn virtasensorin ominaisuudet ja yksilölliset kompensointitiedot
0.001° asteen resoluutiolla. Näin saat vaivatta käyttöösi virtasensorin parhaat ominaisuudet ja tarkkuudet, ilman inhimillisiä virheitä.

Automaattinen tunnistustoiminta lisää käyttömukavuutta ja vähentää virheitä

Uudessa HIOKI PW8001 tehoanalysaattorissa on automaattinen virtasensorin tunnistustoiminta.

Kaikissa uusissa HIOKI virtasensoreissa on I2C-EEPROM, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot.

Analysaattori lukee automaattisesti kytketyn virtasensorin vaiheen kompensointitiedot, virranmittaus alueen, virtasensorin tyypin sekä sarjanumeron.

Vanhemmissa malleissa vaiheen kompensointiarvo piti aina muistaa syöttää käsin, joten toiminta oli hyvin altis inhimillisille virheille. Automatiikan avulla mittauksista saadaan tarkempia, koska inhimilliset virheet on kokonaan poistettu. Mitään virtasensorin perusarvoja ei myöskään tarvitse enää asettaa käsin. Automaattinen tunnistustoiminta lisää käyttömukavuutta ja vähentää mittausvirheitä. Klik ja ne on asennettu.

HIOKI CT6904A vaihtoehdot:

MalliKuvaSisältää
CT6873200A AC/DC 3m kaapelilla
CT6873-01200 AC/DC 10m kaapelilla

Helpommin. HIOKI.

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ