HIOKI CM3291 Pihtimittari, 2000A, AC, True RMS

  • 42-2000A AC
  • Uudet, kapeammat kärjet
  • True RMS
  • Laaja käyttölämpötila-alue: -25°C to +65°C
  • CAT IV 300V
  • CAT III 600 V

Kuvaus

Muotoilultaan kapeampien, mutta isompien pihtien ansiosta, paksujenkin kaapeleiden mittauksia voidaan nyt tehdä entistä helpommin.

Kuva 1. HIOKI CM3291 paksujen johtojen mittaus

Kapeiden pihtien seuraava versio
Aikaisemmin julkaistussa mallissa (CM3289) oli muita malleja kapeammat kärjet (johtimille max Ø 33mm), joten niillä on helppo tehdä mittauksia ahtaissakin paikoissa. Tätä kapeampaa kärkiteknologiaa käytetään myös näissä uusissa CM3291, malleissa, joiden virranmittausaluetta on myös laajennettu 1000A => 2000A AC asti ja ne käyvät jopa Ø46mm paksuille johdoille.

Aikaisemmin julkaistu CM3289 malli on saanut erittäin hyvän vastaanoton ammattipiireissä, kapeampien pihtien ansiosta. Näissä uusissa, CM3291, malleissa on haluttu noudattaa samaa kapeaa pihtiratkaisua, joten ne soveltuvat hyvin myös suuremmille virroille (2000A AC) ja paksummille (Ø46mm) sekä lähekkäin oleville johdoille.

HIOKI on suunnitellut pihtimittarien anturit kokonaan uudelleen, joten yhä laajeneva mallisto perustuu nyt kokonaan uusiin ja kapeampikärkisiin pihteihin. Siksi HIOKI pihtimittareilla on helpompi ja kätevämpi mitata myös ahtaissa paikoissa.

Uudet, kapeampikärkiset pihtimittarit, ovat jo saaneet maailmanlaajuista tunnustusta, sillä HIOKI sai ”Hyvän suunnittelun” tunnustuspalkinnon (Good Desing Award,) 58th Product Competition at Electrical Construction Equipment and Materials (JECA) messuilla 2019.

HIOKI on uudistanut pihtivirtamittareita jatkuvasti. Nyt julkaistut, kapeakärkiset pihtimittarit, sopivat muita paremmin isoille virroille, joissa kaapelitkin ovat tyypillisesti paksumpia ja tilat ahtaampia.

Tuoteperheessä on kaksi uutta mallia:

  • HIOKI CM3281 on keskiarvomittauksella varustettu malli.
  • HIOKI CM3291 on TrueRMS mittauksella varustettu malli.

Molemmilla voidaan mitata virtoja 2000A AC asti aina Ø46mm paksuista johtimista.

Esittelyvideo CM3281 helpommin ahtaisiin paikkoihin

TrueRMS mittauksella luotettavia mittauksia säröytyneistä aaltomuodoista

Harmonisia sisältävälle aaltomuodolle tehdään RMS kaavan mukainen laskenta, jonka tuloksena näyttöön saadaan tarkka TrueRMS mittausarvo, vaikka mittava signaali olisikin säröytynyt.

Taskupihtimittari, jossa voidaan käyttää joustavia virtasilmukoita

CM3291 mittariin voidaan lisävarusteena kiinnittää jousta virtalenkki (CT6280), jolla voidaan mitata AC virtoja aina 4200A asti. Kätevästi taipuva ja joustava virtalenkki on helppo laittaa suuremmankin kaapelin päälle, sillä lenkin halkaisija on 130mm.

Monipuolinen ja taskuun sopiva pihtimittari
Kätevän kokoinen pihtimittari, jossa AC-virtamittauksen lisäksi on jännite-, jatkuvuus- ja resistanssimittaus, joten se kannattaa aina pitää mukana.

Iskunkestävä – Tehty kovaan kenttäkäyttöön
CM3291 on tehty kenttäkäyttöön, joten ne voidaan huoletta ottaa mukaan kentälle, sillä ne kestävät 1m pudotuksen betonilattialle. Käyttölämpötila-alue on myös hyvin laaja: -25°C – 65°C, joten ne soveltuvat myös liikkuvan kenttähuollon rajuihin olosuhteisiin.

Ei liittyviä tuotteita.
Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ